Korean Traditional Ramyeon pot (양은냄비)

😋😍🇰🇷Ha K-drama rajongó vagy, akkor biztosan ismerős számodra a koreai ramenfőző lábas - egy elengedhetetlen eszköz minden koreai háztartásban! Az étvágygerjesztő ramenfőzésen kívül egy másik érdekes tulajdonsággal is büszkélkedhet. A koreaiak szeretik azt használni mind főzésre, mind evőeszközként. Beledobják a rament a lábasba, hozzáadnak egy tojást, gombát, zöldségeket és egy szelet sajtot. Ha megfőtt, nem tálalják ki tálba, hanem közvetlenül a lábasból fogyasztják! Ezenkívül a fedő álcázott tányérként használják, hogy elkerüljék a leves ruhára fröccsenésétől. Ez rendkívül praktikus, és valahogy így még ízletesebb a ramen!
 
😍🥰😚A hagyományos koreai ramenfőző lábasok könnyű alumíniumból készülnek, így a víz gyorsan felforr! Azonban a hagyományos alumínium lábasokat nem lehet indukciós tűzhelyen használni. De a prémium ramenfőző lábasunk alkalmas indukciós tűzhelyre is, így bármilyen tűzhellyel kompatibilis! Szóval miért ne vigyél haza egyet rögtön?
🤗🇰🇷Megjegyzés: Made in Korea. Az alumínium egyetlen hátránya, hogy kézzel kell mosni, és nem lehet mosogatógépben használni! De ha koreai ramenről van szó, senkinek nem szabad lustának lennie!😉

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published